keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Nainen löi miestä käsilaukulla päähän Ranualla


YLEn uutisten pääuutisaiheita tänään klo 20:00

"Käsilaukun solki oli vääntynyt korjauskelvottomaksi iskun voimasta. Poliisi otti naisen kiinni epäiltynä pahoinpitelystä. Alustavien tietojen mukaan miehen vammat eivät ole vakavia.

Nainen oli humalassa tapahtuma-aikaan."

2 kommenttia:

 1. Anonyymi13.3.10

  Olen viimeisen parin vuoden aikana joutunut vain kerran väkivallan kohteeksi. Tämä tapahtui erään kaverini kotibileissä loppukesästä -09. Minulle ennestään tuntematon nainen alkoi tuolloin lyömään ja potkimaan minua. Koska en ollut antanut hyökkäykselle aihetta, en ollut erityisemmin myöskään valmistautunut siihen. Mikä ehkä oli ihan viisasta, koska vieressä oli parikin sellaista kaveria joille naisen puolustaminen on mitä mainioin tekosyy hakata heikompiaan.

  Häkellyin oikeudettomasta hyökkäyksestä ihan kokonaan. Nainen kyllä lähti samantien kotiin, mutta juhlaväki tuntui pitävän syyttä suotta saamaani selkäsaunaa illan spektaakkelina. Anteeksipyyntöä ei kuulunut. Tästä ja vähän muistakin syistä johtuen laitoin kaveriini välit poikki.

  Ja tosiaan, se nainen.. nimi ja mahdollinen asuinpaikkakin ovat tiedossa. Antaa ajan kulua ja sitten.. Miestä ei lyödä. (Tämä avautuminen vain siitä syystä, että olet ilmeisesti blogini ensimmäinen lukija. Onnitteluni!)

  VastaaPoista
 2. Osanottoni ikävästä tapahtumasta. Oletko muuten harkinnut rikosilmoituksen tekemistä lyömisestä ja potkimisesta?

  Kiitos, otan onnittelut ensilukijana olosta mielelläni vastaan : )

  VastaaPoista